PiiaVisnen

Ekologinen kangaskassi on nykyaikainen valinta

Ilmaston lämpeneminen, luonnonvarojen ehtyminen, sekä tarve taloudellisesti kestäviin ratkaisuihin puoltavat siirtymistä ekoystävällisempiin ostoskasseihin. Niitä käyttävät paitsi monet kauppiaat myös kuluttajat, koska ne ovat verrattain edullisia laatuunsa nähden.

Kangaskassi - monia materiaaleja

Uusiokassin valmistaja voi käyttää kuitukangasta, puuvillaa, synteettistä materiaalia tai polypropeiinia (PP) raaka-aineena. Kankaan ja synteettisten materiaalien tuotannossa käytetään monia luonnonmukaisia resursseja. Kuitukangaskassit varsinkin ovat kustannustehokkaita.

Kuitukangas valmistetaan 100%:sti kierrätetystä muovikuiduista, jotka on kudottu yhteen muodostaen pehmeän pinnan. Tuloksena on kevyt, mutta erittäin kestävä kangas. Kuitukangas eli 'non-woven' on aika huokeaa ja samalla ekoystävällistä.

RPET Woven, RPET Non-Woven, sekä ekokankaat, kuten hamppu, juutti ja puuvilla voidaan painaa kauniisti silkkipainolla. Kuitukankaalle tai puuvillalle voidaan tehdä myös jopa valokuvapainatus.

Kangaskasseja vauhdilla?

Kuinka nopeasti sitten valmistuu kangaskassi omalla kuvalla? Se riippuu mm. tarjousprosessin vaiheiden sujuvuudesta - onko kaikki tieto oikein ja saatavilla? Lisäksi aikaa menee sähköisen vedoksen laatimiseen (asiakas voi pyytää muutoksia vedokseen niin paljon kuin tarve).

Yleensä ottaen kangaskassi omalla logolla valmistuu noin kahdessa viikossa (ainakin pieni määrä).

Mitä se maksaa?

Kangaskassin hinta määräytyy kassityypin, koon ja painatuksen mukaan.

Puuvilla on materiaaleista hintavin, mutta usein puuvillakassi mielletään myös kangaskassien kuningattareksi. Mitä suurempi kassi, sitä enemmän tarvitaan materiaalia ja sitä korkeampi on hinta.

1-2 väriä painatuksessa on yleisin ja edullisin, mutta kaunis moniväripainatus on joskus paikallaan. Toki saa myös kangaskasseja ilman painatusta!

Bax Pakkaustuotteet toimittaa erilaiset kangaskassit, sekä myös muovi- ja paperikassit omalla logolla sujuvasti suoraan asiakkaalle.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset